Edvard Chapsang - Eiendomsmegler / Partner

Edvard Chapsang

Eiendomsmegler / Partner Eie - Bærum
55 omtaler
Et boligsalg er for mange en nervepirrende opplevelse. Derfor gjør jeg alltid mitt ytterste for at selger skal føle seg trygg under hele prosessen. Fra første møte skal du som selger være trygg på at du har valgt rett megler og at ditt boligsalg er i trygge hender.

Jeg jobber hovedsakelig i Bærum, Asker og Oslo vest, og er alltid oppdatert på boligmarkedet i disse områdene. Å være oppdatert, strukturert og løsningsorientert er en selvfølge for meg og dette skal du som kunde merke.

Ved at jeg alltid er tilgjengelig for mine kunder og ikke gir meg før både kjøper og selger er 100 prosent fornøyde har jeg i løpet av mine 14 år som eiendomsmegler solgt over 1000 antall boliger. Gode resultater gjenspeiler tiden som er lagt i jobben som er gjort.

Det kan nevnes at jeg var den mestomsettende megleren på landsbasis de siste fem årene jeg jobbet i DNB. I 2015 åpnet jeg, med andre erfarne partnere, Eie Sandvika. Ved å velge meg som megler vil du få en som virkelig jobber og står på for ditt boligsalg.

Arbeidserfaring

Partner / Eiendomsmegler Eie Eiendomsmegling Aug 2013 - nå
Vis mer Skjul

Omtaler

5
95 %
4
5 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Edvard Chapsang til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 55 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg