Hei! :)

Jeg heter Dino Urukalo og jobber for Kaland & Partners eiendomsmegling. Jeg er utdannet ved BI Bergen og har bachelorgrad i eiendomsmegling.

Min jobb avhenger av fornøyde kunder, derfor er det utrolig viktig for meg å være 100% tilgjengelig og påskrudd til enhver tid. Jeg gir alt jeg har for mine kunder slik at de kan se tilbake på salgsprosessen og være så fornøyd at de anbefaler meg videre. I min jobb som eiendomsmeglerfullmektig skal jeg rådgi deg, og sørge for en ryddig og god salgsprosess slik at Begge parter føler seg ivaretatt.

Trenger du en gratis verdivurdering og et tilbud ved salg av din bolig? Kontakt meg på 488 88... eller

Ha en fin dag! :)



Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Bolig solgt i 2017

Vil anbefale dino på det sterkeste, han jobbet knallhardt uansett om det var lørdags kveld eller søndags mårning. Alltid tilgjengelig, kjappe og tydlige tilbakemeldinger. Angrer ikkje et sekund at eg valgte dino.
StjerneStjerneStjerneStjerneTom

Bolig solgt i 2017

Jeg vil anbefale Dino Urkalo på det sterkeste.Veldig flink og hyggelig og jobber kjapt med å innhente opplysninger og hele prosessen med salget. flink til å hjelpe om det er noe man lurer på noe. Alt gikk kjempe fort og tommel opp... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
For oss var det viktig å få en ryddig, presis og profesjonell megler. Det fant vi så absolutt i Dino Urukalo. Innhenting av opplysninger, fotografering, avtaler og annet gikk svært kyndig og rutinert for seg. Jeg anbefaler Din... Les mer

Salgsoversikt for Dino Urukalo

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Dino Urukalo

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 40 vurderinger
Referanser 22 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 6 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier