Christoffer Fraurud - Eiendomsmegler / Partner

Christoffer Fraurud

Eiendomsmegler / Partner Nordvik - Løren
132 omtaler
Et boligsalg er for mange den største økonomiske beslutningen en gjør i løpet av livet. Derfor er det viktig for meg at mine kunder føler seg ivaretatt gjennom hele salgsprosessen og at ingen faser av salget blir overlatt til tilfeldigheter. Fra første møte skal du føle deg sikker på at det er din bolig som er i fokus og at både du og boligen din er i trygge hender. Jeg er opptatt av å ha et tett og godt samarbeid, samtidig som salgsprosessen skal være effektiv og føles komfortabel.

En høyest mulig pris for boligen din krever en megler som har en klar plan for hvordan boligen din skal markedsføres. Med erfaring fra flere hundre boligsalg vil din bolig være i trygge hender. Underveis vil jeg sørge for tett oppfølging av alle interessenter, personlig avholde visninger og ha en klar strategi for gjennomføringen av budrunden.

Ved å velge meg som din megler vil jeg gjøre mitt ytterste for at du skal bli fornøyd og at du av den grunn har lyst til å anbefale meg videre til venner og bekjente. For meg er den beste referansen fornøyde kunder!

Arbeidserfaring

Eiendomsmegler/Partner Nordvik Løren May 2020 - nå
Eiendomsmegler Eiendomsmegler Krogsveen Jun 2016 - Apr 2020
Eiendomsmeglerfullmektig Eiendomsmegler Krogsveen Jun 2014 - Jun 2016
Trainee Eiendomsmegler Krogsveen Jan 2014 - Jun 2014
Vis mer Skjul

Omtaler

5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Christoffer Fraurud til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 132 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg