Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og tidligere advokat innen fast eiendom- nå Partner, Advokat & Megler for Privatmegleren Park i Oslo, Bærum & Akershus.

Som din megler garanterer jeg at du og din bolig er i de beste hender gjennom hele salgsprosessen, fra start til slutt, og at eiendommen din selges til høyest mulig pris.

Hvordan det?
For det første er et boligsalg avhengig av godt samarbeid mellom megler og selger, dette er essensielt. Etter vårt møte skal du føle deg komfortabel- og sikker på at jeg er megleren som skal følge deg gjennom prosessen.

For en privatperson er boligsalg noe man går igjennom få ganger i løpet av et liv, som megler selger jeg boliger daglig. Åpenhet og en ryddig prosess er viktige verdier for meg, og vesentlige for å gi deg den tryggheten du trenger. Det samme gjelder for alle kjøper, trygghet. Trygge budgiver våger å by alt man har.

Jeg vil strebe for å hele veien holde deg underrettet om markedet og hva du kan forvente videre i salgsprosessen, slik at du aldri blir usikker i situasjonen du står i. Jeg er, og skal være, tilgjengelig for deg.

Du skal videre kunne kreve en megler som alltid er tilgjengelig for potensielle kjøpere & budgivere. Som megler gjør jeg mitt ytterste for at dine potensielle interessenter skal forelske seg i nettopp din bolig. Målet mitt er det samme som ditt- HØYEST MULIG PRIS!

Før du er det, er jeg ikke fornøyd. Når salget er gjennomført skal du være så tilfreds at du ikke vil nøle med å anbefale meg videre til venner og familie.

Så-
slå gjerne på tråden eller send en mail for en uforpliktende og hyggelig samtale, vi høres.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt i 2017

Dette er andre gangen jeg har hatt æren av å benytte meg av tjenstene til Christoffer. Christoffer oser av profesjonalitet, effektivitet og er meget kundefoksuert, hvor kunden er både selgeren og kjøperen. Jeg har full til... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseJohanne Skramstad i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Christoffer gjennomførte jobben med å selge boligen vår med glans. Han var nøyaktig, engasjert og dyktig, og solgte boligen til en pris langt over prisantydningen i et vanskelig marked. Anbefales på det sterkeste! :)

Bolig solgt for Ingvild Sofie Sjølie Baastad i 2017

Christoffer var veldig tilgjengelig og rask til å få boligen vår på nett. Han var flink til å veilede oss gjennom salget og ga gode råd. Samtidig tok han hensyn til våre ønsker. Christoffer er enkel å samarbeide med samt en god se... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Christoffer Brekke-Hammersland

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Christoffer Brekke-Hammersland

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 82 vurderinger
Referanser 43 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 6 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere