Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og tidligere advokat innen fast eiendom- nå Partner, Advokat & Megler for Privatmegleren Park i Oslo, Bærum & Akershus.

Som din megler garanterer jeg at du og din bolig er i de beste hender gjennom hele salgsprosessen, fra start til slutt, og at eiendommen din selges til høyest mulig pris.

Hvordan det?
For det første er et boligsalg avhengig av godt samarbeid mellom megler og selger, dette er essensielt. Etter vårt møte skal du føle deg komfortabel- og sikker på at jeg er megleren som skal følge deg gjennom prosessen.

For en privatperson er boligsalg noe man går igjennom få ganger i løpet av et liv, som megler selger jeg boliger daglig. Åpenhet og en ryddig prosess er viktige verdier for meg, og vesentlige for å gi deg den tryggheten du trenger. Det samme gjelder for alle kjøper, trygghet. Trygge budgiver våger å by alt man har.

Jeg vil strebe for å hele veien holde deg underrettet om markedet og hva du kan forvente videre i salgsprosessen, slik at du aldri blir usikker i situasjonen du står i. Jeg er, og skal være, tilgjengelig for deg.

Du skal videre kunne kreve en megler som alltid er tilgjengelig for potensielle kjøpere & budgivere. Som megler gjør jeg mitt ytterste for at dine potensielle interessenter skal forelske seg i nettopp din bolig. Målet mitt er det samme som ditt- HØYEST MULIG PRIS!

Før du er det, er jeg ikke fornøyd. Når salget er gjennomført skal du være så tilfreds at du ikke vil nøle med å anbefale meg videre til venner og familie.

Så-
slå gjerne på tråden eller send en mail for en uforpliktende og hyggelig samtale, vi høres.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt i 2017

Christoffer Brekke-Hammersland opptrådde svært profesjonelt gjennom hele prosessen. Hans grundige forarbeid, gode kontaktnettverk og hans medmenneskelige evner gjorde at boligen min ble solgt for en best mulig pris. Han var dyktig... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseAndreas Herje i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Christoffer er en pålitelig,hardtarbeidende og målbevisst megler som gjorde salgsprosessen til en drøm: kontinuerlig informasjon, alltid i forkant av spørsmål, stålkontroll på eiendomsfaget, og sist men ikke minst, en person du vi... Les mer

Bolig solgt i 2017

Megler var lett tilgjengelig hele veien, og geleidet oss fint igjennom hele prosessen fra klargjøring av leilighet og frem til salg. Vi fikk mange på visning, men grunnet et vanskelig marked ble det bare en som var villig til å by... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Christoffer Brekke-Hammersland

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Christoffer Brekke-Hammersland

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 74 vurderinger
Referanser 39 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 8 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier