Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og tidligere advokat innen fast eiendom- nå Partner, Advokat & Megler for Privatmegleren Park i Oslo, Bærum & Akershus.

Som din megler garanterer jeg at du og din bolig er i de beste hender gjennom hele salgsprosessen, fra start til slutt, og at eiendommen din selges til høyest mulig pris.
Hvordan det, spør du...
For det første er et boligsalg avhengig av godt samarbeid mellom megler og selger, dette er essensielt. Etter vårt møte skal du føle deg komfortabel- og sikker på at jeg er megleren som skal følge deg gjennom prosessen.

For en privatperson er boligsalg noe man går igjennom få ganger i løpet av et liv, som megler selger jeg boliger daglig. Åpenhet og en ryddig prosess er viktige verdier for meg, og vesentlige for å gi deg den tryggheten du trenger. Jeg vil strebe for å hele veien holde deg underrettet om markedet og hva du kan forvente videre i salgsprosessen, slik at du aldri blir usikker i situasjonen du står i. Jeg er, og skal være, tilgjengelig for deg.

Du skal videre kunne kreve en megler som alltid er tilgjengelig for potensielle kjøpere & budgivere. Som megler gjør jeg mitt ytterste for at dine potensielle interessenter skal forelske seg i nettopp din bolig. Målet mitt er det samme som ditt- HØYEST MULIG PRIS!

Før du er det, er jeg ikke fornøyd. Når salget er gjennomført skal du være så tilfreds at du ikke vil nøle med å anbefale meg videre til venner og familie.

Så-
slå gjerne på tråden eller send en mail for en uforpliktende og hyggelig samtale, vi høres.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Jeg anbefaler Christoffer på det sterkeste til de som ønsker en god megler og selger Christoffer er: Engasjert, faglig dyktig, meget profesjonell og kunnskapsrik eiendomsmegler som virkelig kan faget sitt. Han virkelig har ... Les mer

Bolig solgt for ReferanseMari Tysnes Andersen i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Christoffer skilte seg raskt ut da jeg kontaktet flere meglere. Jeg kontaktet han fordi han hadde gjort gode salg i nærområdet, men valgte han fordi han ga et godt og overbevisende inntrykk. Han var offensiv, men gjorde meg raskt ... Les mer

Bolig solgt i 2017

Christoffer framstår som en driftig megler, og en god selger. Han er tilgjengelig og svarer på de spørsmål jeg som selger måtte ha. Vi fikk også god hjelp i prosessen i forkant ift. alt av foto osv. Jeg vil utvilsomt benytte ... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Christoffer Brekke-Hammersland

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Christoffer Brekke-Hammersland

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 55 vurderinger
Referanser 31 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 32 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere