Christoffer Brekke-Hammersland - Partner | Advokat & Megler

Christoffer Brekke-Hammersland

Partner | Advokat & Megler PrivatMegleren - Park- Majorstuen
148 omtaler
Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og tidligere advokat innen fast eiendom- nå Partner, Advokat & Megler for Privatmegleren Park i Oslo, Bærum & Akershus.

Som din megler garanterer jeg at du og din bolig er i de beste hender gjennom hele salgsprosessen, fra start til slutt, og at eiendommen din selges til høyest mulig pris.

Hvordan det?
For det første er et boligsalg avhengig av godt samarbeid mellom megler og selger, dette er essensielt. Etter vårt møte skal du føle deg komfortabel- og sikker på at jeg er megleren som skal følge deg gjennom prosessen.

For en privatperson er boligsalg noe man går igjennom få ganger i løpet av et liv, som megler selger jeg boliger daglig. Åpenhet og en ryddig prosess er viktige verdier for meg, og vesentlige for å gi deg den tryggheten du trenger. Det samme gjelder for alle kjøpere, trygghet. Trygge budgiver våger å by alt man har.

Jeg vil strebe for å hele veien holde deg underrettet om markedet og hva du kan forvente videre i salgsprosessen, slik at du aldri blir usikker i situasjonen du står i. Jeg er, og skal være, tilgjengelig for deg.

Du skal videre kunne kreve en megler som alltid er tilgjengelig for potensielle kjøpere & budgivere. Som megler gjør jeg mitt ytterste for at dine potensielle interessenter skal forelske seg i nettopp din bolig. Målet mitt er det samme som ditt- HØYEST MULIG PRIS!

Før du er det, er jeg ikke fornøyd. Når salget er gjennomført skal du være så tilfreds at du ikke vil nøle med å anbefale meg videre til venner og familie.

Så..
-slå gjerne på tråden eller send en mail for en uforpliktende og hyggelig samtale.

Arbeidserfaring

Partner | Advokat & Megler Privatmegleren Park Oct 2016 - nå
Advokat & Megler DNB Eiendom - avd. Røa Feb 2014 - Oct 2016
Advokat & -fullmektig Jun 2011 - Feb 2014

Utdanning

Master i Rettsvitenskap Universitetet i Oslo 2006 - 2011
Vis mer Skjul

Omtaler

5
96 %
4
4 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Christoffer Brekke-Hammersland til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 148 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg