1
Søk postnummer
2
Velg eiendomsmegler
3
Skriv henvendelse
Eiendomsmeglerguiden.no profil: Christoffer Brekke-Hammersland - Partner | Advokat & Megler

Christoffer Brekke-Hammersland

Partner | Advokat & Megler / PrivatMegleren - Park
5 / 5 KARAKTER
46 Vurderinger
27 Referanser

Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og tidligere arbeidet som advokat innen fast eiendom, nå Partner | Advokat & megler for Privatmegleren Park i Oslo, Bærum & Akershus. Jeg garanterer at du og din bolig er i de beste hender gjennom hele salgsprosessen, fra start til slutt, og at eiendommen din selges til høyest mulig pris.

Hvordan det, spør du.
For det første er et boligsalg avhengig av godt samarbeid mellom megler og selger, dette er essensielt. Etter vårt møte skal du føle deg komfortabel- og sikker på at jeg er megleren som skal følge deg gjennom boligsalgsprosessen.

For en privatperson er boligsalg noe man går igjennom noen få ganger i løpet av et liv, som megler selger jeg boliger daglig. Åpenhet og en ryddig prosess er viktige verdier for meg, og vesentlige for å gi deg den tryggheten du trenger. Jeg vil strebe for å hele veien holde deg underrettet om markedet og hva du kan forvente videre i salgsprosessen, slik at du aldri blir usikker i situasjonen du står i.

Formidlingen av lokalkunnskap er viktig for at boligkjøperen virkelig forelsker seg i akkurat din bolig. En kjøper er ikke bare interessert i et hus, men kjøper også nabolaget, de lokale kafeene, aktivitetsmulighetene og skolene. Dersom du velger meg som din megler, velger du en lokalkjent megler som kjenner by og område til fingerspissene.

Du skal videre kunne kreve en megler som alltid er tilgjengelig for deg og potensielle budgivere. Som megler gjør jeg mitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Målet mitt er det samme som ditt, å få høyest mulig pris! Jeg er ikke fornøyd før du er det, og når salget er gjennomført skal du være så tilfreds at du ikke vil nøle med å anbefale meg videre til alle du kjenner.

Så- slå gjerne på tråden eller send en mail for en uforpliktende og hyggelig samtale, vi høres.
______________________________________
Christoffer Brekke-Hammersland
Partner | Advokat & Megler
Mobil: 951 85 010
hammersland@privatmegleren.no
Privatmegleren Park | Schultz' gate 4, 0365 Oslo

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseKnut Fredrik Rødsæther i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Christoffer kom til oss på kort varsel, fikk satt opp en fremdriftsplan med oss. Han har vært nøyaktig/punktlig, presis og kunne markedet til fingerspissen. Lett å sammarbeide med og en megler av topp kvalitet. Terningkast 6.

Bolig solgt i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Christoffer er en trygg, fremoverlent og uredd megler, med uvurderlig kjennskap til markedet, lokalområdet, konkurrenter og hva potensielle kjøpere er på jakt etter, og hvordan vi skal nå dem på best mulig måte. Samarbeidsmessig e... Les mer

Bolig solgt i 2016

Meget profesjonell og helt rå megler! Vi har hatt kontakt med dyktige Christoffer som både kjøpere og selgere av bolig. Vi kjøpte vår nyeste bolig av Christoffer og kunne ikke hvert mer fornøyde med kjøpsprosessen. Førsteinntrykk... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Christoffer Brekke-Hammersland

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Christoffer Brekke-Hammersland

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 46 vurderinger
Referanser 27 referanser som kan kontaktes
 

Sosiale medier

Meglerkontoret

PrivatMegleren
Park
Schultz\' gate 4
0365 Oslo
PrivatMegleren - Park

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere