1
Søk postnummer
2
Velg eiendomsmegler
3
Skriv henvendelse
Eiendomsmeglerguiden.no profil: Christoffer Brekke-Hammersland - Partner | Advokat & Megler

Christoffer Brekke-Hammersland

Partner | Advokat & Megler / PrivatMegleren - Park
5 / 5 KARAKTER
48 Vurderinger
28 Referanser

Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og tidligere arbeidet som advokat innen fast eiendom, nå Partner | Advokat & megler for Privatmegleren Park i Oslo, Bærum & Akershus. Jeg garanterer at du og din bolig er i de beste hender gjennom hele salgsprosessen, fra start til slutt, og at eiendommen din selges til høyest mulig pris.

Hvordan det, spør du.
For det første er et boligsalg avhengig av godt samarbeid mellom megler og selger, dette er essensielt. Etter vårt møte skal du føle deg komfortabel- og sikker på at jeg er megleren som skal følge deg gjennom boligsalgsprosessen.

For en privatperson er boligsalg noe man går igjennom noen få ganger i løpet av et liv, som megler selger jeg boliger daglig. Åpenhet og en ryddig prosess er viktige verdier for meg, og vesentlige for å gi deg den tryggheten du trenger. Jeg vil strebe for å hele veien holde deg underrettet om markedet og hva du kan forvente videre i salgsprosessen, slik at du aldri blir usikker i situasjonen du står i.

Formidlingen av lokalkunnskap er viktig for at boligkjøperen virkelig forelsker seg i akkurat din bolig. En kjøper er ikke bare interessert i et hus, men kjøper også nabolaget, de lokale kafeene, aktivitetsmulighetene og skolene. Dersom du velger meg som din megler, velger du en lokalkjent megler som kjenner by og område til fingerspissene.

Du skal videre kunne kreve en megler som alltid er tilgjengelig for deg og potensielle budgivere. Som megler gjør jeg mitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Målet mitt er det samme som ditt, å få høyest mulig pris! Jeg er ikke fornøyd før du er det, og når salget er gjennomført skal du være så tilfreds at du ikke vil nøle med å anbefale meg videre til alle du kjenner.

Så- slå gjerne på tråden eller send en mail for en uforpliktende og hyggelig samtale, vi høres.
______________________________________
Christoffer Brekke-Hammersland
Partner | Advokat & Megler
Mobil: 951 85 010
hammersland@privatmegleren.no
Privatmegleren Park | Schultz' gate 4, 0365 Oslo

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for Maylen Nordgård i 2017

Engasjert, faglig dyktig, har gode støttespillere, pålitelig, blid og motivert! Er "på" uten å være masete! Sitter igjen med en følelse av at han virkelig har vært interessert i å gjøre det aller beste for oss og vi vil absolutt a... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Christoffer fremstår som meget profesjonell og kunnskapsrik eiendomsmegler som virkelig kan faget sitt. Han kjenner markedet godt, er strukturert og veldig profesjonell. Han forklarte på en god måte hva som skulle skje under hele... Les mer

Bolig solgt i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Vi opplevde megler som svært seriøs, og kompetent. Han hadde et godt kontaktnett av potensielle kjøpere i vårt område, og han jobbet aktivt med disse både i forkant av at huset ble lagt ut for salg, og gjennom hele salgsprose... Les mer

Salgsoversikt for Christoffer Brekke-Hammersland

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Christoffer Brekke-Hammersland

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 48 vurderinger
Referanser 28 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 12 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier

Meglerkontoret

PrivatMegleren
Park
Schultz\' gate 4
0365 Oslo
PrivatMegleren - Park

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere