Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og tidligere advokat innen fast eiendom- nå Partner, Advokat & Megler for Privatmegleren Park i Oslo, Bærum & Akershus.

Som din megler garanterer jeg at du og din bolig er i de beste hender gjennom hele salgsprosessen, fra start til slutt, og at eiendommen din selges til høyest mulig pris.

Hvordan det?
For det første er et boligsalg avhengig av godt samarbeid mellom megler og selger, dette er essensielt. Etter vårt møte skal du føle deg komfortabel- og sikker på at jeg er megleren som skal følge deg gjennom prosessen.

For en privatperson er boligsalg noe man går igjennom få ganger i løpet av et liv, som megler selger jeg boliger daglig. Åpenhet og en ryddig prosess er viktige verdier for meg, og vesentlige for å gi deg den tryggheten du trenger. Det samme gjelder for alle kjøper, trygghet. Trygge budgiver våger å by alt man har.

Jeg vil strebe for å hele veien holde deg underrettet om markedet og hva du kan forvente videre i salgsprosessen, slik at du aldri blir usikker i situasjonen du står i. Jeg er, og skal være, tilgjengelig for deg.

Du skal videre kunne kreve en megler som alltid er tilgjengelig for potensielle kjøpere & budgivere. Som megler gjør jeg mitt ytterste for at dine potensielle interessenter skal forelske seg i nettopp din bolig. Målet mitt er det samme som ditt- HØYEST MULIG PRIS!

Før du er det, er jeg ikke fornøyd. Når salget er gjennomført skal du være så tilfreds at du ikke vil nøle med å anbefale meg videre til venner og familie.

Så..
-slå gjerne på tråden eller send en mail for en uforpliktende og hyggelig samtale.

Månedens megler
april 2018
Christoffer Brekke-Hammersland er månedens megler på følgende postnumre:
0766, 0767, 0771, 0772, 0773, 0782, 0783, 0784, 0785 og 0787

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for Fredrik Gram i 2018

Vi er veldig glad for at vi valgte Christoffer som vår megler. Han er svært effektiv og positiv. Og ikke minst, så får han jobben gjort - på en veldig bra måte! Han er virkelig en selger av natur, og gjorde alt for at vi både skul... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2018

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Christoffer gjorde en meget god jobb med salg av vår leilighet. Han var alltid tilgjengelig når vi hadde spørsmål og svært positiv å samarbeide med gjennom hele prosessen. Vi følte oss veldig godt ivaretatt og stolte på at han gjo... Les mer

Bolig solgt for ReferanseTomas Bakke i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Christoffer er en svært dyktig kommunikator og en tillitsvekkende person. Under hele salgsprosessen var han interessert og såg mulighetene for eiendommen. Christoffer er svært sosialt sterk. Han er imponerende dyktig til å se ... Les mer

Salgsoversikt for Christoffer Brekke-Hammersland

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Christoffer Brekke-Hammersland

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 88 vurderinger
Referanser 45 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 5 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere