Christian Blenne Lien - Eiendomsmegler

Christian Blenne Lien

Eiendomsmegler Krogsveen - Lillestrøm
35 omtaler
Jeg er en engasjert megler med mål om at du som selger skal være fornøyd med hele salgsprosessen. Du skal oppleve at din bolig har min fulle oppmerksomhet fra første møte - til og med overtagelse, og at interessentene skal ha tillit til meg som megler. Med samarbeid, tillit, synlighet og tilgjengelighet skal vi oppnå høyest mulig pris for din bolig!

Når din bolig treffer markedet står vi ovenfor en rekke strategiske og taktiske valg som vil ha betydning for din salgspris. Dette planlegger vi i samråd, slik din bolig presenteres fra sin absolutt beste side og at det systematiske arbeidet som legges ned treffer alle målgrupper underveis i prosessen. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene - stiller store krav til meg selv og mitt arbeid.

Krogsveen:

Vi har bistått kunder med salg av alle typer eiendommer helt siden 1975. Krogsveen er dermed den eldste og mest erfarne eiendomsmegleren på Romerike. Og som naturlig nok har solgt flest boliger. Med vårt store nettverk skaper vi de beste resultater for deg som kunde. Et velfungerende BoligsøkerRegister og høy kundetilfredshet er et synlig bevis på det. Med rettigheter i alle markedskanaler er vi stolte av å kalle oss spesialisten innenfor eiendomsmegling – og det selvfølgelige førstevalget.

Arbeidserfaring

Krogsveen Mar 2012 - nå

Utdanning

Bachelor Handelshøyskolen BI 2010 - 2013
Vis mer Skjul

Omtaler

5
97 %
4
0 %
3
3 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Christian Blenne Lien til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 35 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg