Cecilie Sandvik

5 / 5 KARAKTER
38 Vurderinger
18 Referanser
Eiendomsmegler MNEF / Eie - Bergen Kronstad

Å selge bolig er ikke noe man gjør hver dag. Da er det viktig å få god veiledning og hjelp av en megler som tar oppgaven på alvor. For meg er det viktig å forklare prosessen på en oversiktelig og forståelig måte for deg som kunde, og ikke minst legge en god plan for hvordan vi skal oppnå høyest mulig pris for din bolig! Her er det viktig for meg som megler å trekke frem salgsargumentene ved din bolig. Min oppfatning er at hver bolig er unik, og må behandles deretter!

For meg er det viktig å vise frem en bolig fra sin beste side og alltid være tilgjengelig for kundene mine, både hverdag og helg! Jeg holder tett kundeoppfølging, og følger deg gjennom prosessen fra A til Å. Jeg vil også være synlig for mine kunder, så det faller seg naturlig at jeg er med på fotografering, privatvisninger, overtakelse osv. for å kvalitetssikre tjenesten. Når mine tidligere kunder omtaler meg, er det noen ord som går igjen: Serviceinnstilt, profesjonell, tilgjengelig, faglig dyktig og grundig! Dette er noe jeg er stolt av å kunne bringe videre til mine fremtidige kunder!

Bolig solgt for ReferanseGunn Urheim i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Cecile gav meget god og profesjonell veiledning og info om hele salgsprosessen. Hun laget en oversiktlig plan for møter, fotografering, annonsering for å oppnå et best mulig attraktivt salgsobjekt. Cecile var meget hyggelig og til... Les mer

Boligkjøper Gunn Kari Andersen 2016

Cecilie er veldig positiv, flink til å informere, redelig og hyggelig. Alt var på stell gjennom heile prosessen. Kan trygt anbefale Cecilie til andre.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for Morten Løtvedt i 2016

Vi valgte Cecilie som megler og det angrer vi ikke et sekund på. Fra første stund følte vi oss ivaretatt på alle plan og alle parter var fornøyd med prosessen. Kunne ikke sett for meg en bedre prosess. Takk
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Cecilie Sandvik

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Cecilie Sandvik

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 38 vurderinger
Referanser 18 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 4 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerkontoret

Eie
Bergen Kronstad
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen