Cecilie Elliott Jørstad - Partner / Eiendomsmegler

Cecilie Elliott Jørstad

Partner / Eiendomsmegler PrivatMegleren - Soria Moria
32 omtaler
Gode resultater kommer ikke av seg selv - Det er alltid noen som skaper dem.

Når jeg skal selge din bolig har jeg ett mål for øyet; jeg skal selge til høyest mulig pris og salgsprosessen skal baseres på troverdighet, tilgjengelighet, struktur, engasjement og gode råd fra en profesjonell megler. Mitt mål er at alle mine kunder skal føle seg best mulig ivaretatt igjennom salgsprosessen. Om du er boligkjøper, så er jeg selvfølgelig din rådgiver hvis du har spørsmål rundt det å kapre seg drømmeboligen.

En styrke jeg har som eiendomsmegler i Oslo er at jeg er født og oppvokst i denne byen. Jeg kjenner byen bedre enn de fleste og kan skrive under på hvordan det er å bo i denne fantastiske hovedstaden.

Jeg er en megler som er utrolig engasjert og energisk i mitt arbeid, jeg jobber for at selger skal være fornøyd med hver detalj. Et annet viktig element som jeg vektlegger er en fornøyd kjøper i den andre enden.

Mine kunder skal føle at jeg er en trygg og god investering. Jeg verdsetter proaktivt arbeid, jeg er svært analytisk i vurderingene jeg gjør slik at vi alltid skal kunne ligge et steg foran markedet.

Til daglig er jeg partner og medeier ved et av Torshovs mest suksessrike eiendomsmeglerkontor. Dette har bidratt til at jeg har opparbeidet meg rikelig med kunnskap om eiendomsmarkedet og om hvordan velge korrekt salgsstrategi. Med fokus på de riktige leddene i markedsføringen, samt mot riktig målgruppe vil jeg garantert hjelpe deg med å få best mulig pris for din bolig!

Ta kontakt eller turen innom meg på mitt kontor for en hyggelig boligprat!
Vis mer Skjul

Omtaler

5
97 %
4
3 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Cecilie Elliott Jørstad til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 32 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg