Cathrine Fattnes - Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Cathrine Fattnes

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF Eiendomsmegler 1 - Sandnes
6 omtaler
Kjære boligselger!

Vel så viktig som valg av en stor, trygg og solid aktør som EiendomsMegler1, er valg av selve eiendomsmegleren som skal forestå salget av din eiendom. Jeg vil anbefale deg å vektlegge lokalkunnskap, tilgjengelighet og personlig engasjement når du skal foreta ditt valg av megler.

Jeg selger primært eiendommer i Sandnes kommune. Det betyr at jeg har god oversikt over bydelene, kjenner hvert et gatehjørne og kommer i kontakt med en stor andel av de som er i markedet for bolighandel i Sandnes. Boligsalg i Sandnes er med andre ord min «spesialitet»!

I undersøkelser som utført på mine kunder, er tilbakemeldingene bl.a at de er fornøyd med meg fordi jeg har god lokalkunnskap, er grundig i arbeidet jeg gjør, serviceinnstilt, er lett tilgjengelig og gir gode råd i hele salgsprosessen.

Hver dag gjør jeg mitt ytterste for at du som kunde skal få den beste kundeopplevelsen. Anbefaler du meg videre, da har jeg gjort jobben min!

Sammen med Finn Eiendom har EiendomsMegler 1 utviklet Effekt – Norges desidert mest effektive løsning for digital markedsføring av boliger.
Snart ett år etter lansering av løsningen kan vi nå med sikkerhet dokumentere økt trafikk til boliger som er markedsført med Effekt.
Våre annonser på Finn har i gjennomsnitt 28% flere besøkende enn andre meglere.
Som boligselger blir du selv involvert ved å følge med på et Effektpanel. Fra din egen PC eller mobiltelefon kan du følge antall interessenter for din bolig «minutt for minutt»
Vil du vite mer? Jeg gleder meg til å fortelle enda mer om Effekt.
Vis mer Skjul

Omtaler

5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Cathrine Fattnes til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 6 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg