En god salgsprosess krever en megler som planlegger salgsprosessen i form av markedsføring, oppfølging og timing på en måte som gjør at vi oppnår en best mulig pris for boligen din. I tillegg til dette er god lokalkunnskap viktig, en som kjenner både stedet og menneskene i nærområdet.

Jeg vil gjerne ha ett tett og godt samarbeid med deg gjennom hele prosessen. Det er to parter som skal være fornøyd med handelen, og mitt mål er at du skal føle seg ivaretatt fra start til slutt – enten du er kjøper eller selger. En trygg kjøper som strekker seg langt for å få drømmeboligen, og en selger som vet med sikkerhet at potensialet i boligen har nådd ut til de rette menneskene.

Mitt mål er at du har lyst til å anbefale meg videre til dine venner og bekjente i etterkant av salget, og jeg lover å gjøre det jeg kan for at du skal sitte igjen med en god opplevelse av handelen.

Ta gjerne kontakt med meg for en hyggelig boligprat.

Caroline Ephraim,
EiendomsMegler 1
Avdeling Gamle Oslo

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt i 2016

Vi hadde i utgangpunktet planlagt å ha flere meglere innom for verdivurdering før vi bestemte oss for megler. Caroline, som var førstemann ut, ga imidlertid et så godt inntrykk at vi bare bestemte oss for å gå for henne med en gan... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for Samson Eriksen i 2015

Caroline gjorde et veldig godt førsteinntrykk, med sitt faste håndtrykk og positive vesen. Etterhvert i prosessen viste hun at hun ikke bare er en god selger, men vel så flink til å følge opp og holde oss oppdatert, samt koordine... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Caroline Ephraim

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Caroline Ephraim

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 60 vurderinger
Referanser 30 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 11 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier