Carl Uthus - Eiendomsmegler

Carl Uthus

Eiendomsmegler Schala & Partners - Sagene
22 omtaler
Salg er ikke tilfeldig. Det er jobben vi gjør sammen under hele salgsprosessen som skaper det beste sluttresultatet – hver gang.

Salg av eiendom er for de fleste av den største økonomiske transaksjonen vi gjør i livet. Min oppgave er å sørge for at denne prosessen gjennomføres på en trygg og effektiv måte, og at vi sammen skaper det beste sluttresultatet for dere som selgere.

Alle boligkunder er forskjellige. De har ulike behov og forutsetninger, og alle har sine drømmer og fremtidsvisjoner. På veien mot det beste resultatet handler om å lese de forskjellige menneskene for å få frem den kjøperen som har vilje og evne til å betale maksimalt av det boligen deres er verdt.

Best resultat krever kvalitet i alle ledd. Jeg jobber alltid etter «en ekstra budgiver» prinsippet, en potensiell interessent kan ha stor betydning for deg som selger, og endelig salgspris er et resultat av deres salgsforberedelser.

Helt fra starten på oppdraget legger vi en helt klar og tydelig strategi med hovedfokus på hva som skal selges, til hvem og hvordan vi skal gjennomføre salget.
Kvalitet på bilder og annonser, bredde i markedsføringen, samt personlig oppfølging er helt avgjørende.
Gjennom dette sikrer vi at boligens potensial kommer best mulig frem, og at fremtidig kjøper ser verdien av akkurat deres bolig.

Jeg har meget god lokalkunnskap og et stadig voksende kontaktnett. Sammen med min stå på vilje vil jeg dermed være din foretrukne megler.
Vis mer Skjul

Omtaler

5
91 %
4
0 %
3
5 %
2
0 %
1
5 %
Vil du anbefale Carl Uthus til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 22 oppføringer


Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg