Camilla Therese Schrøder

4.9 / 5 KARAKTER
152 Vurderinger
94 Referanser
Daglig Leder/Eiendomsmegler/Partner / Eie - Stovner

Jeg er født og oppvokst i Oslo og har jobbet med eiendomsmegling i en rekke år. I løpet av disse årene har jeg opparbeidet meg bred kunnskap og erfaring i forbindelse med eiendomshandel.

Jeg er en meget engasjert megler som setter kundeservice i fokus og jeg er veldig opptatt av at både boligselger- og kjøper sitter igjen som fornøyde kunder etter fullført oppdrag.

Mine kunder opplever meg som nøysom og tillitsfull. Jeg mener at nøkkelen til suksess er et trygt og godt samarbeid mellom kunde og megler. Jeg gjør jobben fra A-Å, men er samtidig opptatt av at mine kunder til en hver tid er informert om hvordan prosessen(e) ligger an.

Eie Eiendomsmegling er Norges største privateiede meglerkjede og vi er en fleksibel og selvstyrt organisasjon med fokus på høy servicegrad. Vi har anledning til å skreddersy salget av din bolig. Vi gjør din bolig synlig!

Kontakt meg gjerne på 993 56... for en hyggelig og uforpliktende boligprat!

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseMarita Beate Thorsvik i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Jeg valgte Camilla etter å ha fått inn flere tilbud fra ulike meglerfirma. Kjemien stemte fra første telefonsamtale, noe som ble forsterket ved første møte. Camilla er en blid og jordnær jente som fremstår ærlig og oppriktig, noe ... Les mer

Bolig solgt for Atle Sengebusch i 2016

Meget godt fornøyde med arbeidet vedrørende salget av rekkehus. Var presis ved avtaler. Var en veldig dyktig selger, og flink til å engasjere rundt salget. Ga gode anbefalinger der vi var usikre. vil absolutt anbefale Camilla til andre som selger
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2016

Camilla er en super selger. Hun var veldig imøtekommende og profesjonell. En ærlig og direkte rådgiver som gir trygghetsfølelse og som man kan stole på. Hun er veldig detalj- og resultatorientert og har god oversikt for hva som ka... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Camilla Therese Schrøder

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Camilla Therese Schrøder

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 152 vurderinger
Referanser 94 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 4 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerkontoret

Eie
Stovner
Stovner senter 3
0985 Oslo

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere