Bjørnar Mikkelsen

5 / 5 KARAKTER
76 Vurderinger
34 Referanser
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner / Schala & Partners - Grünerløkka

Jeg er 41-årig utadvendt og ryddig person som er Fagansvarlig og Partner hos Schala & Partners Eiendomsmegling som er en av de største aktørene i indre Oslo øst. Basert på salg i 2016 har Schala & Partners markedsandel på ca 20% både i bydel Grünerløkka og bydel Sagene - og er dermed den største aktøren i begge disse områdene.

Jeg har vært i bransjen siden 2003 og har de senere år vært blant de mestselgende meglerne i indre Oslo øst. Dette er fordi jeg vektlegger alle fasene i salgsprosessen for å oppnå et hurtig salg og en best mulig pris. Jeg sørger alltid for å ha god stemning på visning og setter meg selvsagt inn i alle detaljer rundt boligen, inkludert naboer, strømutgifter, hvorfor man flytter osv.
Dette har igjen ført til at mine kunder anbefaler meg videre til venner, bekjente og kollegaer som vurderer å selge sine boliger.

Jeg har stor faglig tyngde (har vært Fagansvarlig i mange år), godt skriftlig og muntlig språk og er ellers en hyggelig kar med mye erfaring.
Ta kontakt for en uforpliktende boligprat!

Siste vurderinger

Bolig solgt for ReferanseErling Morkemo i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Meget godt fornøyd på alle vis. Megler var veldig profesjonell i forkant av salget og ga gode tips til oppussing før fotografering/visning. På salgsdagen jobbet han som selger av ypperste klasse og fikk budgiverne til å by på se... Les mer

Bolig solgt for ReferanseHalgrim Tørrisplass i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Bjørnar gjorde en fantastisk jobb gjennom hele prosessen. Vi fikk klare og jevnlige oppdateringer og ble fulgt opp fortløpende . Raskt, effektivt med et meget godt sluttresultat! Kan anbefales på det sterkeste..

Bolig solgt i 2017

Jeg valgte Bjørnar Mikkelsen etter en grundig vurdering av flere meglere på Grünerløkka. Gjennom hele prosessen fremstod Bjørnar som en meget dyktig eiendomsmegler med god kompetanse og lang erfaring. Han er serviceminded, punktl... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Bjørnar Mikkelsen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Bjørnar Mikkelsen

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 76 vurderinger
Referanser 34 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 11 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerkontoret

Schala & Partners
Grünerløkka
Thorvald Meyers gate 79
0552 Oslo

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere