Jeg er 42-årig utadvendt og ryddig person som er Fagsjef og Partner hos Schala & Partners Eiendomsmegling som er en av de største aktørene i indre Oslo øst. Basert på salg i 2017 har Schala & Partners markedsandel på godt over 20% både i bydel Grünerløkka og bydel Sagene - og er dermed den største aktøren i begge disse områdene.

Jeg har vært i bransjen siden 2003 og har de senere år vært blant de mestselgende meglerne i indre Oslo øst. Dette er fordi jeg vektlegger alle fasene i salgsprosessen for å oppnå et hurtig salg og en best mulig pris. Jeg sørger alltid for å ha god stemning på visning og setter meg selvsagt inn i alle detaljer rundt boligen, inkludert naboer, strømutgifter, hvorfor man flytter osv.
Dette har igjen ført til at mine kunder anbefaler meg videre til venner, bekjente og kollegaer som vurderer å selge sine boliger.

Jeg har stor faglig tyngde (har vært Fagansvarlig i mange år), godt skriftlig og muntlig språk og er ellers en hyggelig kar med mye erfaring.
Ta kontakt for en uforpliktende boligprat!

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for Harald Yggeseth i 2018

Bjørnar er en unik megler, som faktisk tar seg tid til deg. Både i tilbudsfasen, oppfølgingsmessig og råd under veis. I tillegg har han enorm erfaring, og gir det lille ekstra i budrunden som gjør at budrunden skyter fart opptil f... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseVibeke Christina Skrent i 2018

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Bjørnar var profesjonell fra første stund. Han hørte på våre innspill og kom med saklige og begrunnede tanker rundt salget, og tips til hvordan vi kunne få høyest pris. Bjørnar har vært veldig tilgjengelig og på tilbudssiden i hel... Les mer

Bolig solgt for Aina Herskedal i 2017

Vil du ha en megler som er profesjonell, som har en unik evne til å få både kjøper og selger til å føle seg godt ivaretatt, som er kjempe dyktig til å finne riktig tidspunkt for å oppnå et best mulig salg, da er Bjørnar riktig man... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Bjørnar Mikkelsen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Bjørnar Mikkelsen

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 96 vurderinger
Referanser 41 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 10 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere