Bjørn Rune Salte - Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Rune Salte

Eiendomsmegler MNEF Eiendomsmegler 1 - Jærmegleren Bryne
56 omtaler
En eiendom er langt mer en bare en bolig eller hytte. En eiendom er et hjem som gjennom årene har blitt formet gjennom mange minner, farger, rom og livsfaser.

Når hjemmet også er den største investeringen folk gjør i livet, er det ingen tvil om at det er store følelsesmessige og økonomiske verdier som skal forvaltes. Det har aldri vært viktigere å velge riktig megler til å forvalte disse verdiene, og ikke overlate denne jobben til tilfeldighetene.

Jeg er både stolt og ydmyk over å være den mest foretrukne megleren på Jæren, som omsetter desidert flest eiendommer i denne regionen. Dette gir meg svært god innsikt i eiendomsmarkedet og ikke minst et stort nettverk som gjør at jeg er i kontakt med flest potensielle kjøpere i markedet til enhver tid. Det er en stor verdi for deg som kunde!

Fornøyde kunder er utvilsomt det som henger høyest for meg som megler, og jeg gjør det som skal til for at du som kunde skal få markedets beste kundeopplevelse.

Hovedfokuset mitt i forhold til salget er at du skal oppnå makspris for boligen din. Jeg bygger opp hele salgsprosessen rundt dette målet gjennom en velfungerende og gjennomført salgsstrategi - som skreddersys til hver enkel eiendom.

Velger du meg som megler får du en profesjonell, strukturert, resultatorientert og smilende megler ivaretar interessene dine på best mulig måte.

Jeg er opptatt av at du som kunde får god oppfølging gjennom hele salgsprosessen, og jeg er alltid tilgjengelig!

Ring meg i dag på tlf. 41 60 77 81 for en gjennomgang av boligen din.
Vis mer Skjul

Omtaler

5
96 %
4
4 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Bjørn Rune Salte til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 56 oppføringer

Boliger til salgs

Vis mer Skjul

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg