Eiendomsmeglerguiden.no lanserer nå blogg for eiendomsmeglere

Lansering av blogg

Vi har nå gleden av å introdusere vårt nyutviklede bloggsystem for din meglerprofil. Du har der full frihet til å skrive om det du ønsker. Kanskje du har lyst til å promotere ditt nærområde, slik at potensielle boligselgere ser hvor dyktig du er til å selge fordeler ved deres nabolag? Eller kanskje du vil gi generelle tips om å selge en bolig, slik at flere boligselgere skal se at du er rett megler for deres boligsalg? Bloggverktøyet gir deg en mulighet til å skille deg ut og vise frem din erfaring og kompetanse til potensielle kunder.

Synes du det er vanskelig å velge tema? Vi har laget en temaliste med 60 ulike forslag du kan skrive om. Her er eksempler på tema du kan skrive om.

Vi vil spesielt trekke frem vårt fokus på gode illustrasjonsbilder. Mange opplever det som utfordrende å finne gode bilder til sine innlegg. Vi har funnet en løsning, og gir deg tre ulike metoder for å velge illustrasjonsbilde:
1. Du kan selv laste opp et bilde
2. Du kan velge et gratis bilde fra vår bildebank. Det er en samling illustrasjonsbilder vi har satt sammen for å gjøre det enkelt å finne et godt og relevant bilde.
3. Du kan bestille en illustrasjon. Innen tre virkedager kan vår dyktige illustratør tegne et illustrasjonsbilde som passer perfekt til ditt innlegg.

Blogginnlegg vil være synlig på din profil, men er også enkle å dele på sosiale medier. Utvalgte innlegg promoteres på nettsiden og via vår Facebook-side, målrettet mot din kundekrets. Du kan også bestille ekstra profilering gjennom verktøyet.

Når du er innlogget vil du se fanen "Blogg" under din profil. Når du trykker på den får du tilgang til skriveverktøyet. Fanen er ikke synlig for andre før du har publisert ditt første innlegg.

Lykke til med bloggingen!