Artikler

Lansering av blogg

Eiendomsmeglerguiden.no lanserer nå blogg for eiendomsmeglere

Grünerløkkaeffekten

På 40 år har Grünerløkka gått fra å være et lite attraktivt arbeidersamfunn, til å bli en av Lonely Planets 10 mest attraktive makeover-strøk i verden. – Folk som vil kjøpe leilighet her, er veldig innstilt på å bo akkurat på Grünerløkka, forteller megler Helene Molle.

Hvordan sikre drømmejobben?

Det utdannes flere eiendomsmeglere enn det bransjen har plass til, og kampen om jobbene er tøffere enn noensinne. Hva skal til for å overbevise den andre siden av bordet?

Vi elsker og hater meglerne

Morten William Knudsen tror eiendoms meglere går en tøffere tid i møte.

Annonsering på Facebook

Annonsering for brukere i ditt nærområde

Meglerbeskrivelser

Les hvordan de beste eiendomsmeglerne presenterer seg selv på Norges største meglerportal.

Alltid vinnerinstinkt

Jeg liker å bli likt, og har ingen uvenner. Nå er Petter Krantz Norges mest likte megler.

Boligjakt på tippeligalønn

Hødds cupfinaleeventyr i fjor har åpnet veien til tippeligaspill for Sivert Heltne Nilsen. Men først skal han på boligjakt i hovedstaden.

SunSurveyor

Lurer du noen ganger på om treet i hagen skygger for solen på høsten eller hvordan det planlagte rekkehuset på nabotomten vil til å påvirke sol­ forholdene? Denne appen lar deg se solens bane direkte via kameraet på telefonen.

MagicPlan

Ønsker du å imponere en boligselger i en anbudsrunde? Hvorfor ikke lage en fullsten­ dig plantegning av boligen mens boligselge­ ren viser deg boligen?

Drømmefangeren

Interiørdesigner Espen Ingebrigtsen nullstiller seg helt før det første møtet med en ny leilighet, for kun da kan han omskape den til en drømmebolig. Som kanskje vil sette enda en prisrekord.

Chat via SMS

Eiendomsmeglerguiden.no lanserer nå chat for eiendomsmeglere

Jakten på den gode visning

Du har sett han i boligjakten på Tv3. Han står da på kjøpernes side og hjelper dem å gjøre kupp på drømmeboligen.

Når bildet forteller mer enn tusen meglerord

Et delikat foto av nabolaget selger mye bedre enn eiendomsmeglerens beskrivelse av «et trivelig nærområde», mener fotograf Nicolas Langvand.

Lastpass

Du har kanskje hørt rådet om aldri å bruke samme passord to forskjellige steder. LastPass gir deg tilgang til dine passord uan­sett hvor du er.

Folkets favoritt

Men eiendomsmegler Zehra Catak synes ennå at hver befaring er like nervepirrende som et jobbintervju.

ScannerPro

Hvor ofte har du ikke behov for å skanne et dokument mens du er på farten? Du kan bruke mobilkameratet, men det finnes en app som gjør en mye bedre jobb.

Easy Measure

Har du noen gang lurt på hvor langt et steinkast egentlig er? Med denne appen kan du endelig dokumentere avstanden til bu­ tikken og nærskolen.