Hva er merverdien av å velge meg som din megler?

For det første er jeg en helhjertet og engasjert megler med stolthet for yrket!

Jeg gjennomfører alltid et grundig forarbeid i forkant av salget for mine kunder.
Kommunikasjon er et viktig nøkkelbegrep for meg som megler, og salgsprosessen skal bestå av et samarbeid mellom du/ dere som mine selgere og meg selv som den profesjonelle part. Jeg er svært tilgjengelig og stiller alltid opp for mine kunder. Når du har valgt meg som din megler skal du føle deg sett, hørt og ivaretatt. Det kan jeg garantere!

På visning skal jeg kunne svare på alle spørsmål en potensiell kjøper måtte ha. Jeg skal kunne besvare spørsmål på samme måte som min selger. Jeg skal kjenne din bolig før visning, og aktuelle kjøpere skal føle seg trygg når de på visning hos meg.

Mitt mål er først og fremst å nå et sluttprodukt som innfrir mine selgeres forventinger! Salgsprosessen skal være en positiv opplevelse for alle parter, og som megler er det min oppgave å sørge for at denne prosessen er effektiv, tillitsskapende og meningsfull. Jeg vil alltid gjøre mitt ytterste for å oppnå de beste resultater.

Jeg har gjennom min utdannelse som jurist opparbeidet meg en strukturert, hardtarbeidende og målrettet væremåte. Dette kommer deg til gode når jeg skal selge adressen din. Ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene når du har valgt meg til å selge hjemmet ditt. For når andre selger bolig, selger jeg hjem!

Skal du selge hjemmet ditt eller trenger en uforpliktende og gratis verdivurdering. Ring meg på tlf 488 88... eller send meg en mail på for å avtale en befaring.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseChristine Sande i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Jeg er strålende fornøyd med valg av Anniken som megler! Det at hun hele tiden har holdt meg oppdatert på hva som skjer, har fått meg til å føle meg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Anniken gir det lille ekstra he... Les mer

Bolig solgt for ReferanseJonas Oeding i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Jeg er svært fornøyd med jobben Anniken gjorde for oss. Hun fremstår som en seriøs, dyktig og svært hyggelig megler. Det gode inntrykket ble ikke dårligere av at leiligheten vår ble solgt godt over takst, og til prisrekord for bor... Les mer

Bolig solgt for Mirjeta Kocani i 2016

Flott selger som møtte behovene og ønskene våre. Var veldig fleksibel og forståelsesfull - og tok utfordringer på strak arm!
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Anniken Johnsen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Anniken Johnsen

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 16 vurderinger
Referanser 7 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 5 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier