Andreas Ulfsrud - Eiendomsmeglerfullmektig

Andreas Ulfsrud

Eiendomsmeglerfullmektig Schala & Partners - Sagene
21 omtaler
Salg av eiendom er jobben min, og dermed ikke noe jeg tar lett på.
Så det er helt klart; Vårt felles mål skal alltid være å oppnå best mulig pris for boligen din! For å oppnå dette skal hele prosessen baseres på tilgjengelighet, kunnskap og gode råd fra en hyggelig og blid lokalmegler som alltid er tilgjengelig!

Meg behøver du ikke bekymre deg for å ta kontakt med eller stille "dumme" spørsmål. Salg av bolig er noe veldig personlig, da det er de største verdiene vi har, og hvert enkelt oppdrag må tilpasses og skreddersys etter de forholdene.

Det som skiller meg ut er mitt fokus på strategi og detaljer. Fra vårt første møte setter jeg meg grundig inn i din leilighet og situasjon og sammen legger vi opp en fremdriftsplan tilpasset din bolig og den målgruppen vi bør rette oss mot. Detaljer, layout på markedsmateriell og ikke minst boligens fremtoning bruker jeg mye tid på. Salgsoppgaver og annonser skal være tiltalende og trekke oppmerksomhet, og bildene skal vise leiligheten fra sin absolutt beste side. Jeg kommer alltid innom sammen med fotografen, eller før fotografering. Om nødvendig samarbeider jeg med noen av byens beste interiørkonsulenter og stylister om selger skulle ønske å overlate alt til profesjonelle.

Går du med salgsplaner, behøver en verdivurdering eller kun ønsker en boligprat, ta kontakt da vel!

Arbeidserfaring

Eiendomsmeglerfullmektig Schala & Partners Sagene / Torshov Jul 2016 - nå
Medhjelper Schala & Partners Sagene / Torshov Apr 2016 - Jun 2016

Utdanning

Eiendomsmegling Handelshøyskolen BI 2013 - 2016
Vis mer Skjul

Omtaler

5
95 %
4
0 %
3
5 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Andreas Ulfsrud til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 21 oppføringer


Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg