Andreas Ulfsrud

5 / 5 KARAKTER
18 Vurderinger
12 Referanser
Eiendomsmeglerfullmektig / Schala & Partners - Sagene

Salg av eiendom er jobben min, og dermed ikke noe jeg tar lett på.
Så det er helt klart; Vårt felles mål skal alltid være å oppnå best mulig pris for boligen din! For å oppnå dette skal hele prosessen baseres på tilgjengelighet, kunnskap og gode råd fra en hyggelig og blid lokalmegler som alltid er tilgjengelig!

Meg behøver du ikke bekymre deg for å ta kontakt med eller stille "dumme" spørsmål. Salg av bolig er noe veldig personlig, da det er de største verdiene vi har, og hvert enkelt oppdrag må tilpasses og skreddersys etter de forholdene.

Det som skiller meg ut er mitt fokus på strategi og detaljer. Fra vårt første møte setter jeg meg grundig inn i din leilighet og situasjon og sammen legger vi opp en fremdriftsplan tilpasset din bolig og den målgruppen vi bør rette oss mot. Detaljer, layout på markedsmateriell og ikke minst boligens fremtoning bruker jeg mye tid på. Salgsoppgaver og annonser skal være tiltalende og trekke oppmerksomhet, og bildene skal vise leiligheten fra sin absolutt beste side. Jeg kommer alltid innom sammen med fotografen, eller før fotografering. Om nødvendig samarbeider jeg med noen av byens beste interiørkonsulenter og stylister om selger skulle ønske å overlate alt til profesjonelle.

Går du med salgsplaner, behøver en verdivurdering eller kun ønsker en boligprat, ta kontakt da vel!

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for Morten Tyrholm i 2017

Vi var veldig fornøyd med jobben Andreas Ulfsrud gjorde for oss. Dette var første gang vi solgte bolig, og vi valgte han ut fra et godt førsteinntrykk fra første møte. Her hadde han en klar strategi for salget, og vi følte oss god... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Andreas var tillitvekkende fra første stund. Det var derfor han fikk oppdraget, i konkurranse med flere andre meglere vi vurderte. Gjennom hele prosessen viste Andreas seg tilliten verdig. Andreas imponerte oss som trygg, posit... Les mer

Bolig solgt for ReferanseMaj Synnøve Thune i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Utrolig fornøyd med Andreas. Han er så nedpå og jornær og er ikke en av de som lover gull og grønne skoger, men derimot realistisk i forhold til hva man kan forvente. Dette gjør at man i stedet for å bli skuffet heller kan ende op... Les mer

Salgsoversikt for Andreas Ulfsrud

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Andreas Ulfsrud

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 18 vurderinger
Referanser 12 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 3 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerkontoret

Schala & Partners
Sagene
Maridalsveien 160
0461 Oslo