Amrinder Singh - Eiendomsmeglerfullmektig

Amrinder Singh

Eiendomsmeglerfullmektig Eie - Trondheim
23 omtaler
Først og fremst får du en «sulten» megler som virkelig bryr seg om sine kunder, og har et stort ønske om at dere skal bli svært fornøyd. Det viktigste for meg er at du som boligselger føler deg trygg under salgsprosessen.

En megler som kan bruke det meste av sin tid på interessenter og kunder. Jeg har et stort team i ryggen, slik at jeg har mulighet til å fokusere på de oppgavene i prosessen som kan være avgjørende for at man får igjen mest mulig for boligen til slutt. Målet mitt er det samme som ditt – å få høyest mulig pris! Jeg er ikke fornøyd før du er det. Når salget er gjennomført skal du være så tilfreds at du ikke vil nøle med å anbefale meg videre til alle du kjenner.

Hos Eie Eiendomsmegling får du ikke bare en megler som kjenner området. Du får en megler som ser verdien i det du har skapt, vet hvordan potensielle kjøpere tenker og har de rette verktøyene for å nå dem. Vi er opptatt av nytenking og innovasjon, og bruker avanserte digitale verktøy som gjør at du får tak i kjøpere som er på jakt etter nettopp din bolig.

Jeg har en spennende måte å selge bolig på, hvis du synes dette høres interessant ut, ikke nøl med å ta kontakt! Du når meg på tlf: 913 01 534 eller e-post: as@eie.no
Vis mer Skjul

Omtaler

5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Amrinder Singh til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 23 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg